29 de juny 2007

Cas típic 213: noi li agrada noia, noi i noia passen un dia en un parc aquatic

Com m'agraden els parcs aquatics!

Recordeu l'estiu passat a Costa Caribe?
Es un parc aquatic nou, amb tobogans moders, però pocs. Tan sols de 4 tipus.

I recordeu fa dos estius a Illa Fantasia?
Es un parc aquatic antic, amb tobogans vells, però bastants. 10 tipus diferents.

I aquest any que toca? Doncs hi ha 4 possibilitats:

- Aquabrava (Roses): Un parc bastant de relax, amb diverses piscines i 10 tobogans. Però 6 dels quals son casi iguals entre ells, tipics de zig-zag entre la vegetació.. Dos son tapats, un altre es de tipus Kamikaze i finalment un de llarg i recte.

- AquaDiver (Platja d'Aro): 6 tipus diferents de tobogans, kamikazes, zig-zag, pistes toves, tobogan tranquil amb donut, tobogan mes rapid amb donut i tapat.

- Aquopolis (Vilaseca): Primer de tot es curios que hi hagi un parc aquatic a un lloc que es diu Vilaseca. Hi ha 4 tipus de tobogans.Té uns tobogans que cauen força rectes, uns altres tipo kamikaze, un parell de tapats, i els tipics sinuosos.

- Waterworld (Lloret): Es el que recomano per aquest any. Hi ha 8 tipus diferents de tobogans. Tobogan amb barca doble llarg, un tobogan tapat on acabes en una especie d'embut, tobogans tous, tobogans sinuosos, kamikazes, tobogan ample amb bases entremig, un tobogan muntanya rusa amb barca per dos i tobogan amb barca rodona per 4.


Qui s'apunta?!!

3 comentarios:

Anònim ha dit...

Tot un clàssic de les infàncies l'Illa fantasia!

Anònim ha dit...

Jo voto pel WaterWorld aquest any! Em fio del teu criteri :D

PD: Què és un tobogan sinuós?

Pons ha dit...

Un tobogan sinuós es aquell que va fent corves mentre baixes a una velocitat moderada, normalment entre la vegetació. Com els de la bassa pero sense encallar-te...