6 d’ag. 2006

Cas típic 72: noia li agrada noi, noi pot aprofitar el 2x1 per anar a Caribe Aquatic Park

Abans era conegut com a Costa caribe, però des de que Universal Studios va comprar Port Aventura es diu Caribe Aquatic Park (com era d'esperar un nom força més americà).
Els experts en parcs aquàtics trobareu que es park amb pocs tobogans però amb força qualitat. Per exemple, Illa Fantasia té molt més tobogans, però l'ambientació i les instal·lacions en general estan una mica descuidats.
Com que pertany a Port Aventura això vol dir que has de pagar parking. Això vol dir que hi ha un home que t'ha de cobrar, però primer et posarà a prova, passarà de tu durant uns minuts, deixan-te amb el dubte sobre si has de passar, ja que només hi ha un tímid semàfor vermell que t'impedeix el pas. Quan finalment l'home veu que ets honrat i et deleix per pagar et fa triar: 8€ la zona de luxe (?¿) i 6€ la zona normal, si agafeu la 2ona opció heu d'anar amb compte per què es possible que l'encarregat de cobrar s'enfadi per què no heu triat la primera opció.
El pàrking es compartit amb Universal Studios Port Aventura, també conegut com Port Aventura. En el aquest parking no tenen prou per seperar 2 carrils amb una linia discontinua o sigui que posen conus pel mig, i és en aquest moment quan tornes a tenir dos opcions: Llençar un conu a terra o bé no llençar-lo. Si tries llençar-lo has de tenir en compte que en comptes de tombar-lo pots arribar a carregar-tel provocant així la sorpressa de l'altra gent.
Del parc podem destacar 4 tipus de tobogans:
Barracudas.Dos tobogans bessons que et permet baixar amb un donut simple o doble per un tobogan força divertit.
El Tifón. Dos tobogans tapats, un amb llums l'altre totalment a les fosques. Pel meu gust molt divertits, sobretot el que està fosc i no saps cap a on giraràs
The Mambo & Limbo. Dos tobogans bessons d'aquells "del montón" d'aquells que pots trobar en qualsevol parc aquatic.
El Torrente L'atracció estrella. Baixes per un tobogan molt ample amb una barca circular que et permet posar fins 4 persones comodament (mes o menys). Molt divertits els ultims girs en els quals la barca s'arriba a posar vertical.

A part de tobogans també hi ha la clàssica piscina d'ones i un riu, conegut com a Rio Loco que fa una llarga volta i pots gaudir del recorregut amb uns donuts simples o dobles (o si no ets capaç de pillar cap flotador pots anar a peu...)

Com a conclusió, una experiencia molt recomanable, però l'any que ve ens veiem a Illa fantasia!

3 comentarios:

Pons ha dit...

Pentsant-ho millor, hi ha altres parcs aquatics a Catalunya a part d'Illa Fantasia i Costa Caribe. D'acord que cap arriba a la qualitat d'Illa Fantasia però si que superen Costa Caribe (tret d'Aquopolis).
Estan ordenats per ordre de preferència:

Water World(Lloret de Mar)

Aquadiver (Platja d'Aro)

Aquabrava (Roses)

Aquopolis (Vila-seca)

Anònim ha dit...

aquadiver? vaya nom

Pons ha dit...

Si fessis un parc aquatic com li diries? Sahara Park?