16 de juny 2007

Cas típic 209-A: noi li agrada noia, noi tenia una cosa pendent

Recordo una setmana santa de l'any 2007. Anèm a fer memòria (ara tocaria posar un flash i començaria un flash-back). Per no fer-ho molt pesat ho faré en tres posts.

Hi havia una vegada 4 nois, bé de fet eren 3 nois i el Pau. Per ser més exactes serien 2 nois, el Pau i el Marc. Bé, de fet seria més correcte que era 1 noi, el Pau, el Marc i l'Oleguer.


El 1er dia
El viatge va començar a Palerm. Estavem en un hotel acollidor. De fet l'hotel eren unes quantes cases antigues remodelades i ajuntades per tal de formar un hotel. L'habitació estava molt bé.
Total que vam fer el turista per la capital de l'illa. Visitant el que tot turista hauria de visitar:
- La Catedral. Que com que era setmana santa hi havia capellans, o bisbes, o sacerdots o el que fossin fen les seves festetes.
- La piazza Vittoria, amb el monument a Felip V inclós. Ei! espereu que estic fent fotos!
- San Giovanni
- El palau dels Normands, amb la seva capella Palatina (en obres). Cal esmetnar que el palau té una part destinada als parlamentaris.
- La porta Nova
- Teatro Massimo.
- La cripta dels Caputxins (prohibit fer fotos a les mómies)
- Quattro Canti
- La Fontana Pretoriana. Amb les seves figures nues desmenbrades.
- Monreale. El poble del costat, bé esta a sobre de Palerm.
- Catedral de Monreale. La més gran de l'illa. I l'Oleguer volia que fes més fotos per dins. Si total, no es veia res. Era tan alta i ampla que el flaix no arribava a iluminar res de res. Motl maca això si, no es poden queixar els Monrealencs.
- El Claustre de la catedral. On cada capitell era diferent. Si, tot un curro.
- EL pati de la catedral amb els seus catctus gegants. Per què el Pau era de mida normal, eh, no te truc la foto.

Tots aquests edificis, monuments, etc explicats gràcies al nostre guia propi Oleguer. En la foto porta una guia a la mà, però a la motxilla en portava 2 més. Més un llibre de Sicilia que el seu autor té un nom que no es fàcil de recordar, per tan, li deiem gràcies a la iniciativa del marc de diferents maneres com ara John Cook. El cas era no dir-li Peter Robb.

Una cosa que cal destacar de Sicilia es el menjar.En casi qualsevol regió mediterrania podras menjar bé. Molt bé. Observeu bé la taca de xocolata. Serveix per demostrar la boracitat en que l'Oleguer ataca a l'indefens gelat de xocolata posat en un panet.


Hem arribat al dia 2:
Toca fer una escapada cap a la mano Mafiosa. Efectivament es tracta de Corleone. De fet un poble com un altre. Amb la difència que hi ha un arxiu sobre la màfia. De fet eren 4 fotos, però fa il·lusió dir que hi has estat.

Després de passar la Sicilia interior. S'arriba s'acaba travessant l'illa i s'arriba a Selinunte. On hi ha les restes de una ciutat grega. Ja sabeu, temples, i més temples. Mireu si casi sembla un sacerdot grec en el seu temple. Un sacerdot amb suadora, motxilla, pantalons curts i bambes, però amb una mica de imaginació... Que més? Ah si!Temples per dins, temples per fora, columnes, etc. Guaita! una salamandra! Semblava una mica radiactiva amb aquest verd. Li vaig donar les gràcies per què realment es va estar molt quieta mentre li feia la foto.
Per cert, la foto que tenia al messenger va ser Selinunte. No sabeu quina vull dir? Aquesta.
La foto curiosa del dia es de l'Oleguer: El perillos depredador Oleguer s'amaga entre la altra vegetació apunt per saltar sobre la seva presa tal com un tigre assadegat de sang.

Al tornar a l'hotel vam aprofitar per relaxant-se de llarg viatge i adorar a la nostra santa particular que ens va portar sort i prosperitat en el nostre viatge. Bé, hi ha una cosa que fins i tot la nostra santa no pot evitar. Les ferides de guerra de l'Oleguer.


To be continue

1 comentarios:

Unknown ha dit...

La cagada de l'Oleguer deuria ser de proporcions bíbliques.