7 d’oct. 2006

Cas típic 97: noia li agrada noi, noia forma part d'una conspiració del govern

El govern ens vigila! ens controla! té satèl·lits per mirar on som en cada moment! (exceptuant quan estem en un edifici i no estem al terrat) ara mateix mentre llegeixes això el govern et pot estar controlant i espiant! i ara que sap que has llegit això i saps la veritat anirà a per tu! ja pots afegir un altre enemic a la teva nombrosa llista d'enemics. Tot això per una frase d'un professor que crec que es mereix un post a part:

"Els bacallàs no existeixen, es un complot del govern. Maten altres peixos, els assequen, els salen i els tiren al mar. "


Ley de Bohr
Un experto es alguien que ha cometido todos los errores posibles en un campo de estudio muy limitado.

Garfield


Solucions del Post passat, que coincideixen amb les que va donar el Gary
Solució nivell 2: “Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?”.

Solució nivell 3: "Three switched itching witches watch three Swatch watch switches switching. Which switched itching witch watches which Swatch watch switch switching?"

Apunt: ja son més de 200 victories al poker a 7 mans

4 comentarios:

Elric ha dit...

m'agradaria fer una dura critica per tenir al ricard a blogs morts, quan el seu blog es ben viu XD

Anònim ha dit...

Ja t'ho havia dit mil cops Paco: Sir Bons ha estat sempre un paio sense escrúpols; capaç d'enterrar el seu propi pare per un simple constipat.

O potser és un missatge amb segones intencions? M'estan amenaçant?

Vaig a fotre-li una querella (criminal) per amenaces, injúries i calúmnies.

p..p

Pons ha dit...

Tot i que el ricard té rao amb això dels escrupols, he de reconeixer que lo del seu blog ha sigut un error, no m'havia fixat que el blog del ricard torna estar actiu.

Però no patiu, ja podeu retirar la querella, ja he arreglat la situació.

A més a més no pensava que realment ningú mirés el que posa en la columna de la dreta, de fet ja vaig triar una lletra que gairebé no s'entengués per anomenar els diferents tipus de blogs.

Per acabar només mostrar la meva sorpressa pel fet de tenir un comentari del Ricard, es ben bé un luxe.

Anònim ha dit...

;)