27 d’ag. 2006

Cas tipic 77: noia li agrada noi, noi esta a la Capadocia

Hola gent! Estic a la capadocia (una regio de turquia), que mes o menys esta pel mig de turquia, tampoc crec que sigui necessari concretar gaire la posicio de capadocia dins del pais ja que la majoria de gent que llegira aixo li costaria situar Turquia XDDD
Primer de tot m'agradaria dir que no es facil escriure amb un teclat turc, per que les comes, els accents, els apostrufs i altres signes de puntuacio estan perduts, pero que molt perduts. Per la resta del teclat no em puc queixar, tret del fet que ja heu vist que les "I" no tenen puntet a sobre, de fet la "I" existeix pero esta en un lloc que no li toca, veieu: i (ja se que al acabar podria fer un remplaçar de la lletra rara per la "i" de veritat, pero llavors no em creurieu). Sabeu que? us escric la part del teclat de les lletres:

q w e r t y u i o p g ü
a s d f g h j k l s i,
< z x c v b n m ö ç .

Si us pregunteu si la Ç es una broma, doncs no ho es! aqui tambe tenen la Ç! Com es nota que Turquia vol entrar amb bon peu a la comunitat Europea.
En l'hotel on estic ara tinc un ordinador com vell pero tot i aixi li han posat windows XP, el que passa es que esta ple de virus i cada 2 X 3 em salten els senyals d'alerta.
Quan estigui a casa tranquilament ja fare un post adequat explicant be el viatge (o potser dos) i intentare fer-lo mes ben estructurat i mes interessant que la narracio de les vacances a Alemanya. Penseu que el post d'alemania el vaig fer quan m'havia passat moltes hores per dormir i el meu objectiu era fer-lo abans que l'oriol (si estigues a casa posaria links, pero aqui em treuen de l'ambient).
Dema al vespre tornu!!!!

4 comentarios:

Anònim ha dit...

vatua l'olla en ramon, portaras algun souvenir?

Anònim ha dit...

Curiós això de les i's. Per què hi ha dos vegades la lletra "S" al teclat? O.o

Anònim ha dit...

Schweinsteiger.
Schweinsteiger.
Schweinsteiger.
Schweinsteiger.
Schweinsteiger.
Schweinsteiger.
Schweinsteiger.
Schweinsteiger.

Pons ha dit...

Tambe si t'hi fixes tambe hi ha dos "g". De fet no es veu pero en realitat una de les "s" i una de les "g" son trencades, si si trencades, tenen un palet tal la nostra "ç".

Jo souvenirs? jo nomes enviu postals... A part de la tipica samarreta que sempre em compru. Aquest cop no hi havia "Istambul we don't have kangaroos" o sigui que m'he conformat amb una mes normal...