14 de juny 2006

Cas típic 51C : noia li agrada noi, noia se l'ha de lligar a la carniseria per què al noi no li molen les discos

Au vinga, un altra... Mai havia postejat tan seguit

Perquè no m´ agraden les discoteques (encara més motius)
La vida de tot ésser viu està plena de qüestions sense resposta: De on venim, quan desapareixerem, perquè hi som, on anirem després, etc. Però actualment hi ha un dubte que remou la meva consciència, es: Perquè a molta gent li agrada la discoteca?
He estat reflexionant sobre el tema, fins hi tot he realitzat un treball de camp (això vol dir que he visitat diverses discoteques i he observat els individus dintre el seu habitat).
Podríem dir que, tot i que les discoteques tenen petites diferencies entre elles, són pràcticament iguals (físicament), un recinte amb parets, sostre, terra, barra\es, llums, altaveus, i el més important, desnivells, per que a qui se li va acudir la idea de posar graons, rampes, etc, en un lloc fosc ?, això es un perill, per que tu vas “tan tranquil” movent-te pel local i no mires mai al terra (a part perquè penses que més val no saber, que hi ha al terra, que fa que les teves sabates s´ enganxin a cada pas) per que, estàs pendent de no xocar amb d´ altres persones (perquè després es molt difícil demanar disculpes sense poder parlar), i per tant no et fixes en el terra i de cop hi ha un graó, però es igual si caus a terra, pots posar les mans sense perill de clavar-te vidres.
Hi ha molta gent que es queixa quan hi han obres al costat de casa seva, ja que els operaris (sempre homes amb samarreta de tirants, encara que sigui el més de gener), fan soroll amb la maquinària; però un estudi realitzat per no se quin canal demostra que el nivell de decibels en una discoteca es més alt que produeix una trepadora, però es igual , anem tots a la discoteca, no passa res, si això es molt saludable (casi tan saludable com les antenes de telefonia mòbil, perquè si Telefònica s´ ajunta amb la competència, Amena i Vodafone, per dir que no son perjudicials es que hem penso que fins hi tot fan un bé en el nostre organisme, no ser com podíem viure sense elles), si fos realment nociu, el nostre cos, tan savi com es ell ens avisaria, no ser, podria deixant-se sense capacitat auditiva quan surts de les discos, o el cos podria fent-se xiular les orelles, però com que no ens passa res.
Hi han molts mes exemples de desgràcies produïdes per les discoteques (mirar full nº1), però ara vull centrar-me en un altre aspecte: La persona fa la discoteca o la discoteca fa la persona?
La típica persona de discoteca es noi (generalment hi ha entre un 54% i un 59% de nois a la disco, depenent de aquesta) de entre 16 i 20 anys, amb els cabells amb gomina (jo tinc una teoria, les discoteques compren accions de les sabateries i de les fàbriques de gomina, doncs, perquè et diuen: tu no puedes entrar con esas pintas), el autèntic noi de discoteca, no canvia de lloc, sempre la mateixa, potser es que com ja se sap el camí, si va a una altra discoteca a lo millor no sap tornar. Però en definitiva, els nois de discoteca no són mala gent, el problema sol ser el porter, un home de 1,5 m (de amplada) amb una gran carrosseria i solen ser com el Buenafuente (són hipocondríacs ?), no, són tiquis-miquis, m´explicarè son unes persones incapaces de dir: no pots entrar perquè està ple, i si ha d´ entrar algú serà un colega meu. No poden dir-ho, ells tenen imaginació, i et diuen: tu a on vas? (a la peixateria, que no es aquí?), tu no entres – per que no? - Aquesta camisa es massa negra. Qui seria capaç de buscar excuses tan ingenioses? ni el mateix Groucho (suposo) Marx.
Encara seguiré investigant perquè la gent va a la disco, de moment es tot un misteri, en el pròxim informe hem basaré a en una hipòtesis meva que diu que en les discoteques posen alguna substància, que quan la respires et tornes addicte a la discoteca, de moment estic intentant separar els components de “l´ aire “ de la discoteca, de moment, però només he trobat que el 95% de “l´ aire” són components del tabac (per cert, hi ha alguna discoteca que sigui com els trens, zona de fumadors i zona de no fumadors?). Segueixo investigant.

2 comentarios:

Anònim ha dit...

com ke no menrecordo del meu njom i del meu pass m'haig d'apanyar com puk :/
L'altre dia m vaig llegir els teus daixonses. A mi no m'agraden les discotequs i no vaig a la carnisseria mai.. això vol dir que estic predestinat a no trobar parella?

Pons de l'amor contesta, gracies xd

pd:uatio (aixo ja no es porta oi?)

Pons ha dit...

Raonament totalment correcte