12 de juny 2006

Cas típic 51 : noia li agrada noi, noia se l'ha de lligar a la carniseria per què al noi no li van les discos

Això torna a ser un cas típic mùltiple, en aquest cas només seran 4 capitols, inclós aquest. Simplement son els documents que vaig a escriure a 1er o a 2on de btx ara mateix no ho recordu. No han estat modificats des de que es van fer a la seva època (per mandra), per tan no us estranyi trobar un Ramon amb una altra manera de pensar i de expressar-se, així com referencies a conceptes ja antics.

El motiu per el qual no m´agrada anar a la discoteca
Com el titol indica, només hi ha un sol motiu per el qual no m´agrada la discoteca, això es per culpa de la estadística que hi ha sobre mi, ja que 13 vegades que he anat en un recinte d´aquestes característiques 11 vegades he tingut migranya.
Jo penso que el mal de cap, pot ser provocat per un d´aquets múltiples factors que es donen a la discoteca, però tampoc descarto la idea que sigui la combinació de varis d´aquests factors. Possiblement el mal de cap es dongui quan escolto aquella música, (recordo, que per a mi entre sentir música i sentir, per exmple, la informació del trànsit no hi ha cap diferència) que no poden posar-la més alta per culpa de les lleis de la físisca, ja que l´aire no es capaç de transportar més ones sonores.
-Una altra possible causa del meu mal de cap, podria ser per culpa de la il·luminació, perquè siguem realistes una de les coses que fas en una discoteca, es mirar ties bones, no ens enganyem, (dic només mirar ja que no hi ha manera de fer cap altre acció amb elles), doncs la il·luminació evita que puguis contemplar-se amb tota perfecció.
-La meva migranya podria estar provocada pel simple fet de haver de pagar per patir, ja que jo molt bé no m ´ho passo en aquests recintes, es com si per anar a la presó haguessis de pagar als agents de policia que t´aguessin agafat.
- Un altre motiu que podria provocar el meu dolor en el cap podria ser el gust que tenen les begudes en aquells locals, si per exemple, la Coca-Cola ( i no direm marques) que es la beguda més simple del món ( però està bona), ja està aigualida, desbravada i té un gust realment estrany, podeu imaginar per tan com seran les altres begudes.
-Potser el mal de cap esprodueix quan haig d´estar molta estona, però es que molta estona, dret en un lloc on estàs més apretat que els “animals” que tenen les grans cadenes de “restaurants” , com per exmple el Burger King ( el rei més patètic del món després del King Àfrica) o el KFC, ( no crec que se li pugui dir animals a unes coses, que si están vives però han patit més de 10 mutacions no naturals, hi menjen greix pur. Tampoc enomanaria restaurant a un KFC, podeu imaginar perquè). Ja ho ser que hem direu que teòricament hi ha bancs, digue-me tiquis miquis, però tampoc diria bancs a uns objectes, disssenyats per un psicopata ( no pot haver sigut ningú més ), ja que han sigut creats per ser el màxim de incòmodes possibles i a més per torturar el nostre cos.
-Al sortir d´aquets recintes els porters et tracten com si fossis un tipus de bestiar, ja que ens marquen com a tals, no ens podrien donar un paper conforme podem tornar a entrar ? El segell aquest sembla que s´esborri de seguida però, per treure´l has de arrencar-te la pell, sinò no marxa, es com un tatuatge.
-Diguem-me rebuscat,però encara hi ha un altre motiu, que em pot provocat migranya i es veure la cara que posa el simpàtic i que sempre posa una cara de felicitat que espanta (endevineu en quin punt de la frase anterior s´acaba el sarcasme), el que deiem, la cara que posa el porter al veure la teva foto en el carnet de identitat, perqué segons les lleis de Murphy (pitjor per ell sinò s´escriu aixì) les teves pitjors fotos de carnet sempre són les que s´han de posar en el DNI o en la fitxa escolar.
- També podria ser que al estar al costat dels meus amics i no poger parlar amb ells per culpa de la informació del trànsit, em pogui produir malt de cap.
-Encara crec que podria haver-hi una altra causa, doncs aquesta es el calçat, els dirigents d´aquests locals t´obliguen a portar unes sabates, es a dir un calçat incomode, i no ni ha res pitjor en el món que portar un calçat incomode ( exceptuant Cine de Barrio, es clar).
- Una altre possible causa de la meva migranya discotequera podria ser provocada per “l´aire” que hi ha dintre del recinte ( la paraula aire apareix entre cometes perquè jo no puc considerar aire una substància, la qual estigui formada el 99% de fum del tabac i un 1% d´aire, he arribat a la concclusió que hi ha aire perqué encara estic viu, no res més).

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Tenia ganes de rellegir els teus escrits del batxillerat. Molt bo! :D