10 de juny 2006

Cas típic 50: noi li agrada noia, noia li agrada noi, ja en son 50!

Punt d'inflexió: Pròximament "noia li agrada noi".
Això vol dir que al 100 s'haura acabat tot? o vol dir que tornarà el "noi li agrada noia"? o vol dir que hi haurà "noia li agrada noia" i "noi li agrada noi"? llavors serà al 200 que s'acabarà tot? o serà tornar a començar el cicle? rollu univers; aprofitarem per fer una mica de cultura, una teoria diu que l'univers es ciclic (i no em refereixu allà on treballava el mario), com tothom ja sap el Big Bang va fer que els planetes, les estrelles i la resta de porqueria espacial (no pas especial) , s'anes escampant per tot l'espai gràcies a la força de la, ara bé l'univers s'expandeix i llavors contant la teoria (demostrada) que els cossos s'atrauen en proporció a la seva massa podem arribar teoria (equivocada?) que l'univers (ups) es tornarà a replegar en si mateix degut a la massa de la pila de cossos que té fins arribar al punt que es tornarà a unir tot, just tal com va començar. Seria curios, no?

3 comentarios:

gary ha dit...

Ja era hora!! Un post realment divulgatiu!! Sabies que l'univers té una forma corbada? Que si arribo al límit de l'univers apareixaré just a l'altra punta?

Hi ha científics que diuen que l'expansió de l'univers és cada vegada més ràpida, pel que l'univers accelera la seva expansió. Això porta a una conclusió en que arribarà un punt en que tot l'univers es desgarrarà quan s'hagi expandit massa, una teoria potser més cruel, ja que no permet un nou big bang i un nou univers...

és alucinant com 2 idees contraries (l'univers cada vegada s'expandeix més ràpid, o cada vegada més lentament) porten a varies conclusions sobre el final d'aquest.

Jo personalment prefereixo un nou big bang, amb un nou univers completament diferent (o igual?) que la mort energètica, on no queda massa ni energia, només foscor. Per sempre? No! No (i sí) perquè deixaria d'existir el temps al deixar d'haver-hi desplaçament.

Anònim ha dit...

Felicitats Ramon! Ara podries aprofitar el punt d'inflexió i parlar d'altres coses que no siguin casos típics i així no haver-se d'inventar casos raros per poder posar el vídeo d'un gatet xD

Senzillament posa el vídeo, no cal que t'inventis un cas típic :P

Aviam amb què ens sorprendràs quan arribis al 100!

Pons ha dit...

Ara resulta que no tinc idees propies? que les haig de robar? doncs... si! que faria sense els amics que em suggereixen idees noves? que seria d'aquest blog si no fos per les vivencies personals en que m'inspiru?!