9 de febr. 2006

Cas típic 8: noi li agrada noia, noia li agraden els pastissets, noia s'engreixa

Era un dia que tenia gana, no teniu gana ? serà que encara no es l'hora de cap apat . Menjar es fantastic, es lo millor que hi ha al mon, que hi ha millor que menjar? Algun espavilat saltarà i dirà el sexe , doncs estarà totalment equivocat, com es que hi ha gent que de sexe poc (o menys que poc) i en canvi menja cada dia? (potser acabu de fer pujar la tasa de deprimits, però son danys col·laterals a la fi d'explicar la meva teoria). Tothom (del 1er mon) menja unes 3 vegades el dia, durant la resta de la seva vida, en canvi hi ha algu que tingui sexe 3 cops al dia durant tota la seva vida? esclar que no! i per que? per que cansa!!! Justament ahir em vaig menjar uns llibrets de llom boníssims, es que a mi els llibrets de llom m'agraden molt, ja sabeu, si em voleu fer feliç ( gastronomicament parlant) em convideu a llibrets de llom.
Moralitat (en grec "ήθος"): has de tenir en compte que la gent sol menjar les coses que més li agraden en front de les que no li agraden gens

5 comentarios:

Anònim ha dit...

de galetes principe havia de ser la imatge xD

Pons ha dit...

esclar que si !!
De fet son les meves galetes principe, no es nota que l'arquitectura esta molt acurada?

ja pensava que ningu diria res en aquest post...

Pons ha dit...

Estava mirant el blog així per sobre, i me donat compte que tots els posts tenen un nombre parell de comentaris, curios, oi?
Be, just amb aquest comentari trencu la paritat dels comentaris XD
que dius... quina tonteria, no? doncs siiiii

Albert Burrull ha dit...

Visca la paritat!! xD

Pons ha dit...

Mmmmmmmmm potser per una noia si que es millor el sexe (que jo recordi mai he sigut noia), ja que les noies sou multiorganismiques i tota la pesca, però per un noi???
Fins i tot el Joey (de friends) va dir que era millor el menjar que el sexe; val despres va rectificar que lo millor era menjar mentre practicaves el sexe, però jo ja no crec que s'hagin de barrejar aquests conceptes. La situació seria mentre ho fas anar sucant pa a la salsa del bistec al pebret verd, no se... per començar les molles podrien ser molestes depen d'on caiguessin.