4 de febr. 2006

Cas típic 5: noi li agrada noia, rescaten el pare cientific de la noia dels terroristes, noia li agrada noi, maten al noi

La vida a vegades sembla una pel·licula, tret que mai trobes Aparcament davant de casa, a excepció que visquis en un poble, que alla sempre el pots deixar en qualsevol camp . Pel que fa els terroristes, qui no hagut de rescatar mai ningú de les mans d'uns terroristes terribles? Tothom. Però tenim els terroristes mal considerats? per que? per que fam terrorisme, potser? es probable, però llavors els jocs rollu shooters perdrien el 50% del seu alicient, encara ens quedarien els ninjes, les criatures mutants, els morts vivents, i els soldats nazis, però els terroristes seria una perdua molt dura. Imaginat que estas jugant tranquilament al SWAT i de cop, en comtpes de trobar-te un terrorista et trobes un pallassu del circ, el mates igual que si fos un terrorista? evidentment que no! el mates amb més plaer! per que està clar, els pallassus no cauen bé. (De moment ja tinc 2 gremis els quals no em podre relacionar gaire, bessones i pallassus i tot just vaig pel cas típic 5...)
Moralitat (en alemany "moralisch"): si heu d'ajudar a algu a rescatar de mans d'uns terroristes, assegureuvos que no feu mal als terroristes que són una especie protegida.

4 comentarios:

Anònim ha dit...

Uolas Ramón!!
Haig de dir que el teu blog ha millorat amb les reformes k has fet. Ara sembla més dinámic i no fa tan pal llegir tanta lletra. Sera una xorrada però els textos han de semblar amens a simple vista(aixo diuen a la meva uni...).
Pel que fa al contingut...no comments.

Albert Burrull ha dit...

Enhorabona!! Ja et vaig dir que el blog guanyaria amb les fotos! Els ciutadans de Sabadell et donen les gràcies.

Pons ha dit...

M'en alegru que la gent li agradi el blog amb les noves fotos, tot i que veig que encara no esta a la alçada del blog del gary.
Per altra banda, em desalenta que el contingut no acabi d'agradar. Intentare millorar (s'accepten suggerencies)

gary ha dit...

M'han dit que posar insults al meu blog fa baixar el nivell enfront el blog del ramon. Així que en comptes de suprimir els insults del meu blog, els exportaré a aquest blog de merda per equiparar-los en paraules malsonants.
Hi ha algun mongol que no ho hagi entès¿?
Pos que es foti, per burro.