2 de febr. 2006

Cas típic 4: : noi li agrada noia, noia es fotria un tret al cap abans de acabar amb el noi

No se que dir... tothom te els seus mals dies, ara mateix no recordu per que, el cas es que ara estic feliç. A més, tothom sap (gracies al CSI ) que les dones solen utilitzar verí tan per matar com per matar-se, en comptes de fer servir pistoles.
Si una noia et diu que abans de acabar sortint amb tu es fotria un tret al cap, doncs ja saps que es una noia sincera i que diu les coses amb claretat i sense ambigüetats, i això es molt d'agraïr en una noia, normalment et sortirà amb excuses com ara "no ets el meu tipus (si fos cruel afegiria "ni el de cap altre vertebrat del planeta")", o bé diria "no vull espatllar la nostra amistat", o bé la que fan servir a les entrevistes de treball "tu et mereixes algú millor que jo" (la versió de les entrevistes seria "està massa qualificat per aquesta feina"), o bé la meva preferida "a partir d'ara soc lesbiana"
Moralitat (en francès "morale"): Si una noia amenaça que es fotria un tret al cap abans que sortir amb tu, per l'amor de Deu! (o era per la mort de Deu? es curios que paraules com "mort" i "amor" es puguin confondre...) desisteix! no fagis que la població de fèmines minvi! sigues solidari!

8 comentarios:

Anònim ha dit...

noi li agrada noia, noia es fotria un tret al cap abans de acabar amb el noi


Tio!
Tu et vas treure el batxillerat?
A veure si aprenem a escriure!
Que no sàpigues explicar html encara, però és que no s'enten ni el títol!

abans de acabar amb el noi

Ke significa? Que es mataria abans d'acabar amb ell físicament (matar-lo) o d'acabar amb ell alguna cosa que tenien en comú (com ara una relació, un bistec..)

Manel

Anònim ha dit...

doncs jo trobo que s'enten perfectament, i trobo curioses les cavilacions del ramon xDDDDDd

Pons ha dit...

es la 2ona opció, la del bistec o la relació (potser jo pensaria mes en al relació).
Per cert, per que Manel? XD

ahm anonymous? ets el Fran, no?
gracies per enriquir el blog amb paraules tan tècniques com ara "cavilacions"!

Oriol ha dit...

cavilacions xDDDDDDDD

Peris

Pons ha dit...

Hi ha moltes altres paraules "tècniques" a part de cavilacions, com ara "piroclasts", o sigui que intentem no repetin-se.

PD: us heu fixat que per cada comentari d'algu altre hi ha un de meu? (gairebé)

Anònim ha dit...

no havia pensat pas que fos uan paraula tan tècnica XDDDDDDD m'ha sortit sola xD

Anònim ha dit...

Com tornid a dir "piroclasts" et fotre una lemonita pel cul. Hi ha cert llenguatge que s'hauria de moderar per educació. Oi que quan vas en cotxe i condueix un jueu no li dius "dona més gas"?

Joan Miquel

PS: tothom sap que els piroclasts són les pedres incandescents que llencen els volcans, així que tampoc és massa tècnica la paraula.

Pons ha dit...

vaaaaaaaaaaaale, piroclasts era només un petit exemple. El que referia es que sempre es millor parlar com mes ajustat al context. Per exmple si estas parlant de les roques que llencen els volcans durant les erupcions, sempre es millor dir "piroclasts" que no pas "roques" a seques.