7 d’ag. 2007

Cas típic 231: noi li agrada noia, noia creu que el noi es un cuc miserable

Worms! Un dels jocs més originals, simpatic i adictiu de la història. Tan com per dedicar-li un post? Si, i més!

Worms es de la companyia Team17. Famosa per altres grans jocs com ara... Com ara cap! Ha fet altres jocs però no valen res comparat amb les múltiples versions de Worms.

Existeixen els Worms 3D, però la 3era dimensió fa que el joc perdi tota la gracia. Per tan jo hem quedo amb la última versió en 2D: Worms World Party (una web força cutre, la veritat). Hi ha Webs que estan millor com la del Worms Armageddon o la del Worms 2 (Però tampoc molt molt millors).

On es la gràcia del joc? En la seva senzillesa: Triar arma, apuntar, disparar i matar.

Una ventatge del joc es la gran varietat d'armes, eus aquí uns exemples:
- Gerro Ming de valor incalculable: Explota com si fos dinamita, i cada tros de gerro torna a explotar com si fos dinamita.

- Atac de bestiar francés: Mentre sona l'imme francés cauen 5 ovelles en flames, cadascuna explota 2 o 3 vegades i cada explosió té una força com una bala de bazooka.

- Bombes estores: Com un atac aeri de missils, però exploten 4 o 5 vegades cada estora.


- Dona gran: Una vella va remugant mentre es dirigeix contra el seu objectiu, es basicament una dinamita en potes.

- Burro de formigó: Literalment cau un burro fet de formigo que s'emporta tot el que troba just sota seu fins a caure a l'aigua.

- Colom casulà: Un colom teledirigit que busca el lloc on s'ha apuntat. Si es camí cap a l'objectiu es una mica complicat, es possible que es torni boig pel cami i exploti on vulgui.

- Bomba banana: Es tracta d'una granada de fragmentació amb gran poder destructiu!


- Bola de drac: El cuc llança un cop de puny amb una bola d'energia.


- Super Ovella: Una ovella que en comptes d'explotar primer surt volant, i es possible de controlar mitjançant el teclat i portar-la cap a l'objectiu.

- Napalm: Literalment cau napalm en la zona sel·leccionada "¿Hueles eso? ¿Lo hueles muchacho? Es napalm. Nada en el mundo huele así. ¡Qué delicia oler napalm por la mañana!. Un día bombardeamos una colina y cuando todo acabó, subí. No encontramos un solo cadáver de esos chinos de mierda. ¡Qué pestazo a gasolina quemada! Aquella colina olía a... victoria".
- Bat de beisbol: Mentre el cuc rival bola pels aires se sent la música de "home run".


- Granada sagrada: "Se contará hasta tres, ni más ni menos. Tres es el número que se contará. Y el número de la cuenta será tres. No se deberán contar cuatro ni se contarán dos, salvo para seguir después a tres. Eliminado será el cinco. Una vez que se haya mencionado dicho número tres, se enviará cual rayo la Granada de Antioquía sobre el enemigo, que por su mal comportamiento será exterminado".
- Vaques boges: Vaques amb els ulls injectats en sang que corren i exploten contra el primer obstacle que troben.

En fi, us deixò amb el video d'introducció de Worms 2.

1 comentarios:

Pons ha dit...

La meva arma preferida es la superovella.