7 de jul. 2007

Cas típic 217: noi li agrada noia, noi es dedica a les arts visuals

Us sona un blog que es diu pretenciosidad? Bé, el nom autèntic del blog en si es molt més cool Much More than simple film reviews. Ja us va sonant, no? No? coi si fa un temps en tenia enllaçat i tot! fins i tot havia escrit un parell de posts (1 i 2).

Fins fa poc el blog estava més mort que un aficionat del Besiktas a la grada local del camp del Galatasaray. El cas es que el propietari del blog (un tal Manel Bocero) i un parell més (uns tals Àlex Murrull y Néstor Fernández, que no conec de res) els i va això de les arts visuals, total que van guanyar un premi per fer un curt, amb retribució econòmica i tot! No diré exactament quan, només diré que per fer 3 minuts de video et donen més de 4.999€.

El festival es diu DiBa Express. Què es això? Doncs copiant literalment de la web:

DiBa és el festival que obre el cine a la generació digital. Un món on les noves tecnologies promouen la creativitat en busca de noves direccions. DiBa són cinc dies i cinc nits amb la programació audiovisual més estimulant.

Cada any DiBa t’ofereix la possibilitat de participar en una experiència cinematogràfica digital intensa i immediata: DiBa Express.

Fes servir la teva camera, selecciona els teus col·laboradors i planteja, filma i edita un curtmetratge de no més de tres minuts en un temps rècord de 72 hores a partir d’una paraula clau.

Un cap de setmana de cinema a Barcelona per posar a prova el teu ingeni i gaudir de la festa digital que DiBa et posa a l’abast.


Eus aquí el video:


Veig que el recurs de posar un infant en el video per entendrir el cor dels membres de qualsevol jurat encara funciona.

1 comentarios:

Manel ha dit...

Si noi, més de 4999 euros que encara no hem vist. Ja t'invitaré a una Voll Damm quan paguin aquests de Canon.