1 de maig 2007

Cas típic 187: noia1 li agrada noia2, noia2 es posa en contacte amb la natura

Viatges. Sicilia? no... Calatayud! Calata què? Això on cau? Cap a Nova guinea? Doncs no exactament.

I que es pot veure a Calatayud?
Esglèsies per fora, esglèsies per dins, torres d'esglèsies, places, i la típica vista del poble des d'un turó on òbviament hi ha una esglèsia.

Però lo interessant de la zona no es Calatayud. Es el Monasterio de Piedra. Que com el seu nom indica es un monestir i no està fet de porexpan.
El monestir en si es lo de menys. De fet esta bastant en ruines. La gràcia es passejar per un paratge on cau aigua per tot arreu.
D'acord, no serien les cascades del Niàgara, però es una mica més macu que Sant Miquel del Fai. Sense despretigiar Sant Miquel del Fai. Per cert, hi heu estat mai? no? hi haurieu d'anar!
A part de salts d'aigua (bastants salts d'aigua, algun, com a les pelis, tapen l'entrada a coves), llacs i rius, també hi ha una mica de coves a les roques per passar d'una part de la vall a l'altre.
També t'ofereixen una mica de xerrada sobre les aus rapinyaires. Per què allà hi ha no se quin tipus d'au que es autòctona de la zona, m'hagués enterat millor però em preocupava que l'au passes més a rass del meu cap i s'el emportés... A la meva mare li ha fet gràcia un mussol, però al ser de dia estava mort de son.
Total, un lloc macu per a tota familia

2 comentarios:

Elric ha dit...

els sals d'aigua ruls

mola ><

Albert Burrull ha dit...

OOOhhhhh

Monasterio de piedra!!!! És brutal!!!