27 de febr. 2007

Cas típic 160: noia1 li agrada noia2, de fet noia2 es un ídol de masses

Inaugurant la categoria "Ídols de masses d'avui i sempre": Andreu Buenafuente


Va començar en un modest poble del tarragonés conegut amb el nom de Reus. Va començar tirant cap a la branca dels esports, fins a aquell moment el Reus tenia una trajectoria força bona dins de la modestia, pocs es podien imaginar que amb l'arribada d'en Buenafuente a la radio aquell equip caigués cada cop més avall. Va continuar a la radio pero aquest cop amb més sort amb "el Terrat".


Després va apareixer a la tele on feia de col·laborardor en programes com "Tot per l'audiència" i el "Persones humanes". Més endavant Tv3 va confiar amb ell i el seu equip per fer un programa un dia a la setmana en horari de màxima audiència, així va nèxier el "Sense Titol", seguit del "Sense Titol 2", "Sense Titol s/n". Després va ser el moment de passar a fer un programa 4 nits a la setmana "La Cosa Nostra" que va durar unes quantes temporades.


Finalment la pressió va poder amb ell i es fa enfonsar, però tal com el Fènix va resorgir de les cendres per fer "Una altra cosa", amb més o menys èxit la nit dels dimarts. Fins que una cadena privada que acumulava fracas televisiu radera fracas el va fitxar. Actualment continua aquest programa amb que té el mateix nom que ell.


Ell es el senyor de les nits...

4 comentarios:

Albert Burrull ha dit...

Em sap greu rectificar-te però...
- Reus és una ciutat de 100.000 habitants.
- Especifica que és el Reus de fútbol i el de hoquei, que té una trajectòria bastant més bona.
- Especifica que el Terrat era un programa de ràdio que es feia a ràdio Barcelona.
I ja està. xD

Pons ha dit...

Especifico que el burrull es un tiquis-miquis xD

Elric ha dit...

pobre buenafuent xD

Albert Burrull ha dit...

jajajaj

M'encanta!!!