7 de gen. 2007

Cas típic 137: noi1 li agrada noi2, noi2 té por del noi1...

Durant la nit passada es possible que entressin 3 persones misterioses a casa vostra amb intencions una mica estranyes. Això es un fet que fa por, oi? Però realment qui ha vist aquests 3 essers en acció? es realment certa? Històries intrigants i misterioses com aquesta, però no pas justament aquesta, són més conegudes com a Llegendes Urbanes (LU), que sempre, qui les explica diu que li va passar a un amic d'un amic (UADUA).
El llibre en qüestió es diu "Tened miedo... mucho miedo el libro de las leyendas urbanas de terror" i es del "Jan Harold Brunvand". Et va explicant els diferents tipus de llegendes urbanes, i fins i tot posa varies versions de la mateixa. Heus aquí uns exemples:

- Tipica noia maca però pobre vol anar a una festa i lloga un vestit. A mesura que va ballant cada cop se sent més malament, fins que al final es mor... Resulta que el vestit era d'un cadaver i el liquid d'embalsamar del vestit es va anar filtrant pels seus poros fins matar-la.

- Tipic noi que surt de festa, llavors es troba amb la tipica noia guapa i ben vestida al costat de la carretera que li demana si la pot acompanyar a casa. Quan arriben a la direcció que li indica la noia, el noi baixa del cotxe per obrir-li la porta, però ja no i era. El noi tot encuriosit truca a la porta de la casa, i li explica que ha recollit una noia en tal lloc de la carretera. La dona li explica que fa 5 anys la seva filla va morir allà, i cada any per la mateixa data arriba un noi a la porta de casa seva amb la mateixa història.

Però entre totes les històries que hi ha al llibre, cap no supera l'història de l'Otto (conductor de l'autobus escolar en els Simpsons) que li explica a la Lisa quan va a viure a casa els Simpsons per què li han tret el carnet i s'ha quedat sense feina. Diu més o menys així:

Un home anava conduint, quant de cop s'adona que un home amb cara de boig el comença a seguir, i cada cop se li acosta més i més. Llavors comença accelerar per deixar-lo endarrera i intenta despistar-lo, pero no ho aconsegueix. Al final el boig es creua davant seu. Però l'home que el seguia només volia avisarlo que quan havia parat a posar gasolina havia vist com un boig amb una destral havia pujat al seient de radera del seu cotxe! I saps com se que va passar? doncs per que aquell boig amb la destral era jo!


PD: Qui entengui el significat de la foto que faci una senyal