3 de gen. 2007

Cas tipic 135: noi1 li agrada noi2, noi2 es un escriptor famós que firma llibres, noi1 aconsegueix més que una firma.

Tal com vaig fer una altra vegada, vaig agrupar 3 llibres en un mateix post, diguem estalviador (diguem català). Doncs ara farè el mateix, però amb 2.

"Guia del autoestopista galactic" de Douglas Adams. Quan es traca sobre l'espai, moltes vegades la terra sembla el centre de l'univers, o sempre es lluita per defensar la huminatitat d'avant una amenaça molt gran. En aquest llibre hi ha un protagonista humà, però la humanitat en si, es insignificant, de fet cap a la pagina 20 ja s'han carregat la terra (amb humans, dofins i rates inclosos) sense cap remordiment. Es realment un llibre divertit, tot i que algú trobarà que es un humor una mica absurd, que els personatges van actuant gairebé sense pensar, però no té res a veure amb l'humor fàcil. De fet es va fer una pel·licula fa uns pocs anys, que encara no he vist. Deu ser la típica pel·lícula que fan a Tv3 a quarts de 2 de la nit.

Si us va agradar "Ligar con príncipes" de Tyne O'Connell, a lo millor us podria interessar "Així es la vida Carlota" de Gemma Lienas. Novela totalment per noies preadolescents/adolescents. La diferencia amb l'anterior, és que es tracta d'una autora catalana, va d'una noia catalana de 14-15 anys. Les "aventuretes" de la Carlota son més modestes (al ser catalana...) i també més tràgiques (al ser catalana...). El que més em va sorprendre son els altibaixos en l'estat animic de la noia, sembla mentida tan de sentiment....

8 comentarios:

Elric ha dit...

pues la pelicula esta molt be XD

Pons ha dit...

Has vist la peli?!! Jo la volia veure pel vegetal...

Jo no he vist la peli, però seguint els topics el llibre segur que es millor xD

gary ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
gary ha dit...

La Gemma Lienas és una puta insoportable, pseudofeminista de pacotilla i mereix un destí horrible.

Pons ha dit...

Vale que el llibre no era com per llegir més coses de l'autora, però es suportable...

Que te l'has trobat pel carrer i t'ha pegat o algu? xD

gary ha dit...

Ojalà, així la denunciaria i li arruinaria la seva mini fortuna feta a base dels diners dels pobres i ingenus pares que compren els seus llibres pensant que fan un bé al seus fills.

Pons ha dit...

Però segons tu, quin es el missatge pervers que vol inculcar als preadolescents amb els seus llibres la Gemma?

gary ha dit...

Missatge pervers? Qui parla de missatge pervers? La perversa és ella, que amb un pseudodiscurs bonrollista i fals fa pretesos llibres per pretesos adolescents, fent veure que conecta amb les noves generacions,quan només fa i escriu MERDA.