24 de des. 2006

Cas típic 130: noi1 li agrada noi2, noi2 es petit, per tan no té una bona planta, té una bona "plantilla"

Coneixeu la Lliga SuperManager ACB? Doncs conec a algú que és un crack triant la seva plantilla...



Ja que alguns posts s'han impregnat del nadal (exemple1, exemple2), per què no aquest? doncs per què gràcies al llibre "Un nadal diferent" de John Grisham, em miro aquestes festes des d'una altra prespectiva, tot i que, de fet, en els ultims anys, ja no em feien massa il·lusió.
Per sort, el nadal del protagonista del llibre esta envoltat d'un esperit (digue-li esperit, digue-li ambient) molt més fort del que em trobo jo. Pobre home... ja us avanço que per ell no es gens facil passar del nadal, ja que te un munt de factors en contra. Maleides tradicions nadalenques!
Ja se que us esteu questionant preguntes tals com: "En John Grisham ha escrit una novela sobre el nadal?" "El mateix Jhon Grisham que ha escrit best-sellers tals com El informe Pelícano, El cliente, El jurado, Causa justa que son thrillers de intriga i tensio?" (a part de ser llibres que s'han passat al cine). Doncs sí, és el mateix John Grisham; debia de voler canviar una mica, i la veritat crec que se n'ha sortit força bé. Val d'acord no es cap obra mestra, però entrar en un nou genere quan tota la vida n'has fet un altre té força mèrit.

4 comentarios:

Anònim ha dit...

14 jornades després s'ha fet justícia!

Pons ha dit...

13 jornades passan gana...
Es pot dir que ha sigut el meu regal de nadal ;)

gary ha dit...

T'has deixat la millor peli k s'ha fet amb una novel a de Grisham: Legitima defensa, dirigida per Coppola.

Espero que la potra nadalenca s'acabi d'una vegada i posi tothom al seu lloc. Espero que amb Jackson Vroman s'em acabi el gafe d'una vegada.

Per cert, perquè no reclames a la Sgae que t'ajudi amb el teu problema de pirateria intelectual¿?

Pons ha dit...

Tranquil, ja pendrè mesures davant d'aquest problema tan greu de copia... Si ell copia jo també copiarè, ja veuras que divertit...