22 de des. 2006

Cas típic 129: noi1 li agrada noi2, noi1 tb li agrada, noi1 li diu que primer hauria de sacrificar una cabra al Deu Hades

Lliçó moral: Si vols un/a noi/a has de fer sacrificis, que en el millor dels casos només es tractarà d'una cosa senzilla com ara una cabra.

Els més observadors s'hauran adonat de que en el menu lateral apareix un nou apartat, el de categories. Es veu que blogger ha evolucionat (es lo que tenen els productes de google) per tal d'afegir 4 tonterietes més, la més destacable de totes es la possibilitat de afegir categories ("labels" segons la versio en anglès). També et dona la possibilitat de canviar fonts, colors, tipus de lletra, etc del blog sense haver d'entrar a tocar codi i també hi ha una interfecie per col·locar els elements de la barra lateral.


Profesor: (explicando solo en clase) "...y por lo tanto, por proceso de eliminación, el electrón debe tener sabor a mosto."


Pel que fa el café en llet del post passat, posare un exemple i quedarà clar.
Posem que el cafe surt de la cafetera a 80ºC, doncs quan el deixes refredar trigarà menys a passar de 80ºC a 75ºC que de 75ºC a 70ºC per exemple. Ja que hi ha allò del equilibri de calor, pero quan les temperatures son mes semblants mes amb calma va això del trapas de calor. Per tan si tires la llet de seguida refredaras el cafe fins a 40ºC pero per que baixi a 35ºC hauras d'esperar bastant, però si esperes una mica i tires la llet quan el cafe esta a 75ºC llavors et baixa a 35ºC.
No heu entés res? doncs deixarè la explicació a mans de professionals...

1 comentarios:

Pons ha dit...

Veig que no hi ha massa interes per l'aparició de les categories...

Veig que no hi ha massa interes pel cafe amb llet..

Veig que no hi ha massa interes per l'electró amb gust a mosto..