19 de set. 2006

Cas típic 89: noia li agrada noi, noia es ludòpata, noia s'aposta el noi

Sense que serveixi de precedent faig 2 posts en 2 dies

A vegades es simplement estar en el lloc equivocat, en el moment equivocat, com per exemple durant una partida de poker , justament sobre la taula amb tot de fitxes, com a part de l'aposta d'algú, i a més a més la mafia com a jugadors.

Moralitat: Ves amb compte que amb segons qui, corres el risc de perdre molt.

A que ve tot aquest tema?¿ doncs que senyores i senyors un servidor ja ha guanyat la seva partida número 100 al poker a 7 mans del Messenger! Com a part negativa hi ha les 52 partides perdudes i les 2 empatades. Això vol dir un 64,94% de victories (busqueu algú entre els vostres contactes que tingui més bona estadística! i si el trobeu doncs presenteu-me'l !).
Però no podria haver aconseguit aquesta xifra tan maca sense tota la gent que ha perdut! gracies perdedors! XD
Alfabèticament són: Albert, Cristina, Fran, Irene, Juli, Marc D, Marc G, Mario, Oleguer i Oscar.


Canviant de tema, la solució de l'aigua a fora del got és senzilla, la clau resideix en la nostra amiga (Com molt bé va encertar el Gary en el post anterior) la condensació.
Per començar, l'aire calent pot portar més vapor d'aigua que no pas el que està més fred. I que passa quan el líquid fred toca el vidre del got? doncs si! que li passa aquesta frescor. I del got passa a l'aire que està al costat del got, i es clar l'aire del costat del got es refreda. I l'aire al refredar-se deixa anar el vapor d'aigua que no pot aguantar i el deixa al got i del got rellisca fins la taula i PAAAAAAAAAAM la deixa humida...
Gràcies a CPI

Frase del dia:

Nucelar, se dice nucelar (referint-se a nuclear)

2 comentarios:

Pons ha dit...

Ningú es vol apuntar a la llista? ningú?

gary ha dit...

Si, és la única forma en que puguis arribar a la 101 victòria: jugant amb un novato. La resta ja sabem com es juga i et fotem una tunda cada cop que tens la inconsciència de retar-nos.