14 de set. 2006

Cas típic 86: noia li agrada noi, noi prefereix un bon llibre abans que aquella noia...

Ja se que el llibre de les antipodes que ha comentat el Gary en el seu blog (1era i 2ona part) pot ser més interessant que "Terry Pratchet - Dioses menores". L'únic que vull mostrar es la manera que té l'autor d'explicar-nos una història en un món estranyament fantàstic i potser a lo millor us venen ganes de coneixer aquest mon conegut com "Mundodisco".

La tortuga es una animal terrestre, no pot viure més a prop del terra (sense estar sota d'ell). El seu horitzó no va més enllà d'uns centímetres. La velocitat que pot assolir, es la que necessites per perseguir i abatre un enciam. La tortuga ha sobreviscut mentre la resta de l'evolució passava al seu costat i la deixava endarrere, ja que bàsicament, era massa complicada per ser menjada i no representava una amenaça per ningú

Quan s'espera un profeta, l'església sol intensificar els seus esforços per ser santa. Es semblant a l'exaltació que hi ha quan s'espera en una gran empresa els auditors, però aquí tendeix en consistir en que es sospita de de certes persones que s'havien tornat menys santes i per tan se les executarà de cent ingenioses maneres. Això es considera un baròmetre molt fiable de l'estat de devoció individual en la majoria de les religions realment populars. Llavors surt certa tendència a afirmar que les coses estan anat costa avall amb una rapidesa que no desentonaria en un campionat nacional del tobogan, que la heretjeria ha de ser extirpada d'arrel i fins i tot de braç i peu i ull i llengua i que s'ha arribat el moment de fer “Borrón y cuenta nueva”. Generalment es considera que la sang es el líquid que produeix els millors borrons.

S'ha d'aclarir que hi havia molt poc del que riure en els subterranis de la “Quisicón”, almenys si tenies un sentit de l'humor mínimament normal. No havia alegres cartellets en els que deia: “No es necessari ser despiadadament sàdic per treballar aquí, però ajuda!!”

Després que parés de cantar:
-Abans que els increduls siguin cremats, els i canteu primer?
-No...
-Ah, una mort misericordiosa.

Lamentaràs molt haver dit això, ho lamentaràs durant moltíssim temps, pot ser que fins i tot arribi al extrem de crear encara més Temps, tan sols per què puguis lamentar-lo dins d'aquest...

Es tan inútil com llançar-li merengues a un castell
Es pot contar amb els dits d'un cap

Les persones a les que era permès estar soles durant massa temps podien caure en la cavil·lació solitària. Tothom sabia que això frenava el creixement. Per començar podria ser que et tallessin els peus.

En la “Quisición” havia un democràcia de ganivets esmolats. De fet la recerca de l'heretgia es feia més vigorosament en els nivells superiors de l'església. De fet hi havia una dita: “Com més puges per l'arbre jeràrquic menys esmolada ha de ser la serra”.

-Ell s'alimenta amb aigua i pa dur
-I per què no menja pa tou?
-Perquè espera que es posi dur
-És clar, caldria haver-ho suposat...

Aquesta llet està passada. Diuen que això es una democràcia, no? Doncs aquesta llet podria votar

-Utilitzo les dos mans per igual, però no gaire bé
-Ah, així doncs ambi-sinistre?
-Que?
-Vol dir incompetent amb les dos mans.

Se'l veia així com deprimit, això que al final no s'havia menjat el iogurt, que per cert amb la calor que feia, el iogurt estava com viu... vull dir més viu del que es normal. El que vull dir es que havia d'anar fotent-li cops amb la cullera per què no marxés.


GARFIELD DEL DIA:

5 comentarios:

Anònim ha dit...

La tortuga del Gary tira pel terra la teoria del Terry Pratchet, xD

Pons ha dit...

La tortuga del gary tira per terra moltes coses, sobretot quan les identifica com a "follables"

gary ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
gary ha dit...

La meva tortuga no discrimina ni per sexe, ni condiciío, ni naturalesa, ni res, és l'ésser perfecte. Si més gent fos com ella no hi hauria infeliços, tothom tindria amb qui follar.


Per cert, la paia de Maybe Baby esta ben bona!

gary ha dit...

M'agrada veure com la paraula condició ha acabat assemblant-se a la filla de la difunta Rocia Jurdao. Realment escric amb el cul.