15 de juny 2006

Cas típic 51D : noia li agrada noi, noia se l'ha de lligar a la carniseria per què al noi no li molen les discos

I l'ùltim!!!

Que faríem sense les petites coses que ens fan la vida més difícil ?
La discoteca te grans defectes (mirar els fulls anteriors), però també te petits defectes, bé podeu dir que si són petits no passa res però, que passa si sumes molts defectes? Doncs, tens una suma de defectes (una suma defectuosa) o un defecte gran, i els defectes grans no són bons.
Les discoteques tenen aforament màxim, com els teatres o els cinemes, però la diferència es que aquests últims es contenen les entrades que es venen, mentre que les discoteques va entrant gent i gent, perquè heu vist mai un una discoteca amb un comptador de persones (com els dels museus o algunes atraccions), hem sembla que no, però es clar hi ha els portes que conten a ull la gent que va entrant (per que tampoc he vist un porter amb una calculadora) però els porters són com les persones que treballen pel govern i es dediquen a contar manifestants, si per que fan el mateix, passen 200 persones, però ells calculen 50 i un que era molt baix. Perquè tornant al exemple del cinema, us heu trobat mai que heu de compartir un seient amb tres persones més? A la discoteca es possible, ja que el teu EMPV (Espai Mínim Per Viure) l´ has de compartir amb tres persones més.
Un altre petit problema, el guarda-roba, la pregunta es: per que si deixen entrar 2000
persones en una discoteca només 200 poden tenir el privilegi (no es un dret) de poder guardar la roba? Que passa amb els altres? No són persones? Jo crec que haurien de fer com els pàrkings, si posar un cartell a la porta informant si queda lloc o no al guarda-roba.
Altres problemes menors però que es noten són la falta de pantalles tàctils a les discoteques, jo crec que una discoteca discrimina a la gent que no es sorda, els deixa en desavantatge, perquè no coneixen el llenguatge dels signes, per això es necessita una pantalla tàctil per prémer la beguda o combinació de begudes que desitges, perquè si vols pots fer una prova, demana a un cambrer real un Vailys, a veure si ballant i fent moviments “provocatius ” entén el que vols. Jo crec que si tens sort i està de humor t´ ignorarà, sinó avisarà als porters o si té massa humor trucarà a St. Boi i aprofitarà la oferta de recollida a domicili.
Que els hi costa treure les petites coses que fan la vida més difícil? Com per exemple el fum que llencen de tan en tant, si el 1er cop que ho veus fa gràcia, el 2on ja tens els ulls plorosos, i el 3er ja estàs buscant els cabrons que t´ han trepitjat, però es que la 4arta vegada portes una beguda a la mà i quan el fum s´ha esvaït encara la segueixen portant, però a la camisa.
El detall dels sentits també importa, m´ explicaré. Oïda quan surts estàs bastant sort (ves que no sigui que el Sr. Dj. té una taula de mescles molt completa, però li falta el regulador del volum). Tacte, si veus massa ja no saps el que toques (i moltes vegades es millor que no ho sàpigues). Gust, després de beure qualsevol cosa et queda un gust estrany a la boca (una coca-cola de discoteca, no té gust de coca-cola de supermercat). Vista, el maleït fum ja mencionant anteriorment (on es posa el maleït tio que controla el llançador de fum?). L´ olfacte, aquests aspecte només afecta als no fumadors, perquè els fumadors passius deixaran de ser-ho (perquè respirar aquell aire es com si fumessin activament, o simplement deixaran de ser-ho perquè es moriran intoxicats de un càncer de pulmó, que passa? Hi han càncers molt ràpids).
Doncs si sumes aquestes petites coses que molesten en una discoteca, més les grans coses que molesten, et dones compte que la gent no pensa que té de bo i dolent una cosa abans de fer-la, no mira els pros i els contres, per estalviar-vos feina he resumit els contres de les discoteques en 3 fulls (de moment) i els pros (segons el meu punt de vista) estan a continuació.......

5 comentarios:

gary ha dit...

és el sadam hussein fent de DJ?

Pons ha dit...

DJ Hussein in session!
Pots pensar que es un dels seus molts dobles, però no! es l'autentic, se li nota en la mirada, a més a més tot el que hi ha en aquest blog es autentic, no?

gary ha dit...

Trobo que has malgastat la oportunitat de fer un gran Cas Típic posant akesta foto en un cas tan mort com akest.

Ke currat hauria stat un "Noi coneix noia en festa en que Dictador en atur es fa DJ" o algu per lestil...

Pons ha dit...

Justament he intentat aprofitar aquesta gran fotu per pujar el nivell d'un cas tipic que no semblava tenir salvació.
Mai no abandonis un post del tot!

Anònim ha dit...

per fi ha sortit el cas discotequero eh! crec que encara tinc els documents de Word que em va passar a primer !!

ens veiem !