26 de maig 2006

Cas típic 43: noi li agrada noia, noia no val res, tothom pensa que el noi no té criteri

Es important tenir criteri en aquesta vida, per exemple alhora triar una serie adeqüada. Com es tria? com tots els experiments cientifics, agafant una mostra i analitzant-la.
Gènesis: en la mente del assessino: Es facil caure en la tentació de no mirar aquesta serie per que es espanyola, però s'ha de mirar-la un capítol i descobrir que es molt dolenta i es una copia mal feta de Mentes criminales.
Crossing Jordan: Es facil pensar que només per que la facin al Quatro en horari de màxima audiencia i sigui una serie americana serà bona, però compte! la protagonista es una dona! això pot donar a pensar que serà una mica pastelon. Realment no es pastelon, però no enganxa gens, a més a més ja en tenim prou de polis craks !!
Anatomia de Grey: Una altra serie de metges? a sobre tot just seguida despres de House? que passa? dimarts es del dia dels metges? La protagonista es una noia, però no ens precipitem, té els ulls macus, donem-li una oportunitat. No son metges super craks, son reals, son incompetents, no tenen experiencia, s'equivoquen i a sobre s'estressen. Conclusió, es una bona serie.

Potser algun dia m'atreveixu amb Las Vegas, Perduts, OC, El ala oeste de la casa blanca o fins i tot mujeres desesperadas, però de moment encara no estic preparat.

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Aquesta de Genesis és la de la Verónica Sánchez i l'antic David d'El cor? Si és aquesta, és una merda en un pal. xD

Per cert, per què li dius Perduts???
Ah, i et deixes Prison Break!!! Quina sèrie més guapa!! :D

gary ha dit...

Amb quin criteri tradueixes? Assassi és asesino en castellà..

Per la teva informació, la primera temporada de Anatomia de Grey ja l'havien fet a la Cuatro abans de House (i abans de Roma i tot), ara han aprofitat el tiron de House per tornar-la a emetre. La serie és xula i el titol és un joc de paraules currat (un dels manuals de medicina més venuts es diu Anatomia de Gray).