23 de maig 2006

Cas típic 42: noi li agrada noia, noia escull un de millor

Les noies sempre escollín els millors nois, i els pitjors que? qui s'els queda? Per sort jo ... ejem ... soc dels bons
Ja que parlem de triar, bé de fet parlem de escollir, però bé, son paraules sinonimes, faig rabia quan divagu, no? Aquest cop no demanarè que trieu el millor post (diguem no repetitiu), simplement demanare que quan poseu els comentaris, els milions i milions de comentaris que els milions i milions de persones deixeu en el blog, doncs que proposeu si el post us agrada com a "Post del mes" (potser t'has precipitat alhora de dir-me no repetitiu). A la fi i al cap, triarè jo el post del mes, però soc influenciable. Com a premi el post quedarà en un enllaç a la barra de la dreta. També el podria immortalitzar en una placa de plata, però no hi ha pressupost.
PD: A primer cop d'ull no se li troba cap sentit entre la fotu i el tema del post, però si penses una mica li trobaras.

6 comentarios:

Pons ha dit...

Ah si! per si no ho havieu vist ja he triat jo mateix el post del més dabril, es tracta del post que parla sobre el viatge a Euskadi

Anònim ha dit...

Ramon! molt malament! k vol dir "esculleix"?? XDD és "escull"!! Seria noia n'escull un de millor... sieske...

I la relació: l'Skully... escullir.. :D

Pons ha dit...

Esculleix?????? per la mort de deu!! com pots pensar que jo he escrit "escolleix"??? per quin tipus de inculte ortografic em prens??? t'ho ha semblat veure i prou, tot són fantasies teves...

gary ha dit...

et contestaria a alguna cosa, però es k encara no m'he llegit el post akest. De fet mai m'ha molat massa la Gillian Anderesen.

Elric ha dit...

per la mort de deu?
pobre deu, no seria per l'amor de deu? XD

Pons ha dit...

amor??? Deu dona amor? Deu està mort, no? a quina classe de Deu adores i sacrifiques cabres en el seu nom? a un Deu que dona amor? au va!! per la mort Deu!!