21 de maig 2006

Cas típic 41: Noi li agrada noia, noi aprofita una bona història per fer una peli

Aprofitant l'exit del cas 38 en tota la seva magnificencia, els creadors d'aquest blog (tots ells) han decidit en consens que seria bo aprofitar la apassionant història per fer una peli al mes pur estil Holliwood.
Ja que cap dels creadors d'aquest blog (cap d'ells) disposa d'un estudi de cine, s'ha buscat una alternativa més modesta. Es va pensar en vendre els drets de l'història a alguna productora com ara la Paramount o la 20th century fox, però no pagaven suficient.
Així doncs es va recorre a l'alternativa més modesta de totes. Coneixeu el joc "The movies"? la missio principal del joc es crear i mantenir un estudi de cine, però també et permet crear pel·lícules. Heus aquí el resultat:

7 comentarios:

Anònim ha dit...

Molt bona la peli! Quan l'estrenen al cine?

T'has adonat que la noia camina com un cavall?? xDDD

El final no m'ha agradat, preferia més el final feliç que no pas l'alternatiu, eh! Ah, es nota que és una adaptació perquè qui s'hagi llegit la història sabrà que la parella pren cafè, no batuts xDDD

Elric ha dit...

dios XDDD putu ramon xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Anònim ha dit...

deu ni do..xDD
Jo tb hagués preferit una final menus tràgic, però en fi....
Pel que fa als personatges, la noia es veu una mica encarcarada pobreta...xD però el noi (sinó fos pq és morenu) podríem dir que t'hi assembles força..xD fins i tot en la forma d parlar...:P (ahà, ahà, eh??xD)

Wenu, espero k el pròxim que fagis sigui igual o millor k aket!;)

gary ha dit...

Diuen que era millor el llibre...

Que en diria en Nando Salvà¿?

Anònim ha dit...

ramon jo hi veig algun problema d'eix... sobretot a l'escena del tramvía salta una mica. Primer ensenyes el tio des d'un angle i després des d'un altre...

De totes maneres per una opera prima no està malament...

Pons ha dit...

No es cap problema, es una petit salt fet expressament, per tal que la peli no sigui tan senzilla tan mastegada, no es una peli destinada al menjadors compulsius de cripestes, es una peli que s'ha de pensar i omplir-se un mateix el tros de l'argument que falta.

Anònim ha dit...

Ja t'ho explicaré bé quan ens veiem... perquè crec que no has entès el que et deia.