25 d’abr. 2006

Cas típic 36: noi li agrada noia, noi se la intentaria lligar però no té temps per què mira masses series

Tal i com es mereixen les series que m'agraden, els hi vaig fer un post per exclusiu (Simpsons, Friends, House, CSI , Buenafuente). Però també hi ha series menors que no crec que es mereixin l'honor d'un post (els posts van molt sol·licitats, seria com llogar un local al Portal de l'Angel, es a dir que no està a l'abast de qualsevol) de tenir un post per cada una.
Son bàsicament: Sin Rastro, Numbers, Mentes criminales, Medical Investigation i Undercover (ordenades de mes a menys interès)
Sin Rastro: Busquen gent perduda, lo bo? Hi ha mes relacions entre els personatges que en CSI, els casos per contra son més fluixos. Que vol dir més relacions? per exemple la rossa es va liar amb el jefe i després amb el pijet, o sigui que l'altre tio ja s'està fregant les mans per que ja sap que li tocarà. Quan la podeu trobar? Dimarts de 22:00 - 23:00 a Antena 3, a excepció que fagin un dels seus famosus peliculons (doble o no)
Numbers: doncs germans, un matemàtic superdotat (psiquicament parlant) i l'altre del FBI, el matemàtic fa equacions de probabilitat per trobar segrestadors, preveure atracaments, origen de virus, etc. Lo bo? que no aprens gaire de matemàtiques. Quan la podeu trobar? Dimarts a continuació de Sin Rastro de 23:00 a 00:00 o fins i tot a 1:00 (pobre buenafuente va tard)
Mentes Criminales : un grup rollu CSI que es dediquen a fer perfils psicologics de la gent. Horari: Divendres a Telecinco depsres del CQC (22: 40 aprox).Punts negatius: El protagonista fa rabia citant les frases de gent famosa. Punts positius? Per variar en aquest tipus de series hi ha una rossa que no esta gens malametn, a més a més la fan divendres, un dia que ja no fan res de bo, us enrecordeu quan feien pel·lícules a tot arreu el divendres?
Medical Investigation: Agafes els de csi i els i canvies la especialitat en criminalisme per la medicina i ja ho tens! que facil! lo bo? que va durar poc. Quan la podeu trobar? en periodes de vacances, quan es massa valuós gastar un csi
Undercover: un equip que s'infiltra en les bandes. Lo bo? maten al jefe al cap de pocs capitols, la mala noticia es que en fiquen un de mes sosu. Quan la podeu trobar? Cada cop que Antena3 li vagin malament les coses i comenci a programar una serie diferent cada 2 o 3 setmanes

Pregunta: Quina d'aquestes series que han passat sense pena ni gloria per la televisio us quedeu?
PD: Algu sap per que despres de setmana santa a Antena 3 li ha agafat per fer pelis els dimarts?

7 comentarios:

Oriol ha dit...

No he vist cap d'aquestes series tot i que em faria gràcia veure Numb3rs :P

Anònim ha dit...

No puc respondre a cap de les preguntes que fas al final. Però sí que recordo quan feien pelis els divendres, eren uns altres temps. Ara... no comments.

Pel que fa a la programació de dimarts... Estic bastant indignada. TVE1 va canviar Mujeres Desesperadas del dijous al dimarts per contraprogramar al House, gairebé sense avisar (s'entén em vaig perdre el capítol, cabrons...). I suposo que les pelis del dimarts d'Antena 3 tenen més o menys la mateixa funció... Molt em temo que Sin Rastro i Numbers tenen poc temps de vida a Antena 3 si no les canvien de dia o la gent no es cansa de House (en aquest cas abans la gent es miraria Mujeres Desesperadas, per tant... jo crec que aquestes sèries de què parles han mort directament).

Pons ha dit...

Sin Rastro no pot haver mort! amb l'estimació que li tinc a Anthony LaPaglia!
Numbers la posaran d'aqui un temps per que els germans matematics queien simpatics
Això si hauran de moure les series a un dia que no sigui dimarts, per que contra House no i ha res a pelar...
Mentes criminales no esta morta per que la fan a telecinco, i en aquest canal com a mínim deixen les series una temporada.
Medical Investigation esperu que hagi mort, pero ves a saber que ens depara l'estiu.
Undercover si no ha mort no serà per que no s'ho mereixi

Anònim ha dit...

Jo em quedu amb Sin Rastro per que soc el fan numero 1 del Lapaglia!

Anònim ha dit...

Em quedu amb Numbers! XDDD els germans fan molt bona parella :$
i la relacio amb el pare esta xula

Anònim ha dit...

A mi m'agradava medical investigation per que surt el Christopher Gorham!!!! que esta molt i molt boooooooooo

gary ha dit...

Hahahahahahahahaha
Mujeres desesperades JA PERD en audiència els dimarts contra House, de moment al Dr- House només l'aguanta la Champions i poca cosa més.