28 de febr. 2006

Cas típic 16: noi li agrada noia, noia li agrada noi, noia abans es deia Narcís

Moltes vegades les coses no son el que semblen, per exemple, quan trobeu algu que us agrada, el primer que heu d'esbrinar es si té algun passat ocult, per què llavors hi ha sorpreses. Podria ser qualsevol cosa, des de que fos del ath. de madrid fins que fos alcohòlic . O podria ser pitjor, a part d'amagar-te la seva antiga identiat també et podria amagar la seva identitat secreta com a heroi, tal com si fos batman
Moralitat: Abans de comprar una cosa, assegureu-vos que està en bon estat, per exemple si son iogurts mireu la data de caducitat, o si es un parella, mira que no tingui coses de més o de menys.

6 comentarios:

Anònim ha dit...

A aquest blog no comenta un post ni mahoma.

Pons ha dit...

Ja sabia que qualsevol cosa que poses després dels magnifics pingüins semblaria poca cosa... però tampoc m'imaginava tan tan tan poc exit.
La fotu de "sorpreses" té la seva gracia, no¿? no?¿ vah....

Albert Burrull ha dit...

No fem bromes amb mahoma...

Anònim ha dit...

Deu ni do Ramon...
És el primer cop que passo pel teu blog i m'he llegit bona part dels teus casos típics i...bé, t'he de dir que, tot i que algun no té ni cap ni peus, es nota que te'ls has treballat (quantes hores hi dediques a la setmana?¿xD)...o, si més no, fas ús del teu humor satíric i la gent el comença a entendre...

Escolta, una pregunta (o un parell)...Quan se t'acabin els casos típics què faràs? casos atípics??? I en què t'has basat per dir que aquests són típics enlloc d'atípics?

Vinga, fins la pròxima!

PD: Espero que el proper cop tinguis més sort a les bitlles..(ai no, que tu no hi creus en això de la sort..llàstima :P)

Pons ha dit...

Primebor de tot enhorabona per la sabia decisió de llegir-te els casos típics.
2on, als meus casos típics son com els meus fills, els i dedicu l'estona que faci falta, o potser no dedicaries l'esforç que sigues necessari a un fill? la diferencia es que hi ha casos típics mes ben parits que d'altres, per conseqüència també m'estimu uns més que d'altres.
Seguint amb la mateixa metafora, quan s'acabin els casos fare tal com si els fills marxessin de casa, seguire la meva vida, quin remei.
Son típics i no antípics per que son casos que solen passar.

PD:Esperu que el proxim cop tinguis mes sort amb els transposons

gary ha dit...

Si els casos típics fossin els teus fills no es dirien cas típic, sinó Ramon Pons.

Ramon Pons IV
Ramon Pons V
Ramon Pons VI
Ramon Pons VII
....
Ramon Pons XXX
...