29 de gen. 2006

Salutacions lector del blog


Primer de tot fare una petita introducció del motiu que m'han portat a fer el blog.
Tal com va dir Lamark, la necessitat crea l'organ, posare un parell d'exemples per fer-ho mes entenedor, segons Lamark , , la jirafa necesstiva arrribar a les fulles més altes per menjar-les, i que va fer?? va estirar el coll!! tan facil i simple! un altre exemple, l'os polar necessitava unes fortes mandibules per rosegar per exemple els Ornitorrincs la riota del regne animal).
Doncs bé, en el meu cas la necessitat no es menjar fulles, ni caçar ornitorrincs, sinó immortalitzar els "casos típics" del meu nick coneguts ja mundialment (o gairebé). A quina solució podria optar? podria fer com van fer els egipcis.
Als egipcis, igual que jo (però ells van apareixer abans), tenien la necessitat de escriure i mantenir dita escriptura, total que van fer moltes proves, com ara van provar de escriure-ho a la sorra del desert (l'espai no seria un problema), però per la seva sorpresa van veure que una ventada esborrava el que escrivien, després van optar per una solució més treballada, van construir piramides, i així van poder omplir amb contingut les seves parets.
Com que de moment consideru excessiu construir una piramide propia, me limitat a fer un blog.

2 comentarios:

gary ha dit...

Ie!

Això de Lamark...
Kin morro k tens!!

I les piràmides noe ren epr fer graffitis, eren per fer aterrar naus goagul

Pons ha dit...

Pobre Lamark, en el seu temps les teories eren valides, llastima que el seu temps passes ja fa temps (valgui la redundancia).
Havia de buscar algun motiu cientific per fundamentar el meu blog, per tal que tingués més rigor, i com que no n'hi havia cap de valit actualment...
Fer-ho segons Darwin seria massa lent, hauria d'haver esperat moltes generacions per poder haver tingut un blog, quin pal!!!

Pel que fa als egipcis tens totalment rao, les piramides no només eren pels grafitis, també eren per les naus, com per altres motius, com ara una especie d'humor amarillo quan els saquejadors de tombes entraven a robar i es trobaven amb les trampes, també serveixen per enriquir Egipte gracies al turisme, entre moltes d'altres utilitats.