31 de gen. 2006

Cas típic 2: noi coneix noia, noi li agrada noia, noia li diu només sexe

Esta comprovat que el sexe esta molt present en les nostres vides, constantment surt el tema del sexe en qualsevol conversa normal (si en les vostres converses no apareix el sexe de manera freqüent, no li busqueu 3 peus al gat, no teniu converses normals), per no parlar de la quantitat de pornografia que corre per tot arreu, miris on miris n'hi ha (si no ho veus, es que mires però no observes). Així doncs si una noia només vol sexe només et donarà sexe i si no només vol sexe, doncs et donara alguna cosa més, com ara jo que se, una Coca Cola. Però a vegades no tot es tan macu, a vegades tu els i dius que només vols sexe, i diu que cap problema. Però un dia et diu que no cal el preservatiu que ja s'ha pres la pastilla i ingenu de tu t'ho creus!! i esclar al cap d'un temps veus que comença a vomitar, i tu que no ets tontu li dius que vigili amb el que menja que estigui tot en bon estat, fins que el teu gen de CSI desperta (tots en tenim un, uns el tenen mes atrofiat que d'altres) al veure que s'esta engreixant força, llavors es quan afrontes la situació com un home que ets i li dius que vas a buscar tabac i que no t'emportes el mobil, i ella et diu que tu no fumes, doncs llavors li dius que vas a buscar xiclets.
Moralitat (en castellà "moraleja"): sospita de la noia que ja li estigui bé només sexe.

2 comentarios:

gary ha dit...

Aquest és un comentari de cortesia. He vist que has llegit els meus posts i fins els has comentat, de manera que t'ho agraeixo molt i et retorno el favor inflant de vida aquest patètic blog.

(és broma)

M'ha agdradat molt la foto de la Diet Coke with Bacon.QUan ratu et dedikes a buscar akestes coses?

Pons ha dit...

Gràcies pel comentari de cortesia!
Pel que fa el fet de buscar les fotus i dedicu el temps que sigui necessari! tot es poc pel meus posts! son com fills meus.
Concretament el de la Diet Coke with bacon, ja la tenia contronlada de fa un temps, i he buscat qualsevol excusa per incloure-la.