18 de maig 2006

Cas típic 40: noi li agra noia, noia passa d'ell per que el Barça ha guanyat la 1era copa d'Europa amb el 1er uniforme

Ambientació(botó dret obrir pestanya o finestra)
Que guay, ja tocava una copa d'Europa amb l'uniforme principal, no? i pensar en tot aquell pilot de copes amb l'uniforme secundari... malenguanyades...
Perfecte això que un equip hagui guanyat la Champions, fem que l'endemà el país es llevi amb son i cansat!
Que potser els organitzadors no es donen compte dels problemes que té fer jugar una final entre setmana? quin problema hi hauria en fer-ho un divendres o un dissabte? que no representa que es el partit més important de la lliga? doncs que passa si per culpa de la final 2 equips han de modificar una miqueta el seu calendari en la lliga?
Bé, no tot es dolent per què podem fer calculs i contar 9 mesos i tindrem un pic a la tasa de natalitat de catalunya, catalanets i catalanetes!
Però en general està bé això de guanyar algu, surt al carrer i veus la gent contenta, no veia tan contents als barcelonistes des que el Barça va guanyar el Gamper. Personalment no estava tan content des de que dimarts vaig veure House.
El que està bé es que els blogs que semblaven morts han resorgit amb un post sobre el partit. Bé els que estaven morts i enterrats continuen morts i enterrats (no farem cap alusió als blogs passius)

2 comentarios:

Anònim ha dit...

visca el barçaaaa!!!!!!!!!!!!

Pons ha dit...

hm no, busca pel google
de fet jo volia posar la que sortia sacant de banda com l'anunci pero no le trobat XD